Saturday, June 26, 2010

Κάλεσμα σε αγώνα!Τίμιε μεγαλοεπιχειρηματία.

Αγωνιστή δισεκατομμυριούχε επαγγελματία αθλητή.

Αχρείαστε μάνατζερ αθλητών.

Ανεγκέφαλε οπαδέ.

ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ!

Επαγγελματία αθλητή, μεγαλοεπιχειρηματία, μάνατζερ άσε τις βίλες σου, τη Μύκονο, τα πολυτελη αυτοκίνητά σου και βγες στο δρόμο!
Κι εσύ κακομοίρη οπαδέ που δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, παράτα τη δουλειά σου, αν έχεις, ξέχνα τα χρέη σου, που σίγουρα έχεις και βγες κι εσύ στο δρόμο!

Πες ΟΧΙ στον νέο φορολογικό νόμο που τσεκουρώνει τα μεγάλα συμβόλαια.
Πες ΟΧΙ στην εξόντωση του αθλητισμού στην πιο αγνή του μορφή, την επαγγελματική.
Πες ΟΧΙ στην εξαθλίωση.
Πες ΟΧΙ στην ισονομία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
- Κατάργηση κάθε σχεδίου φρολόγισης των μεγάλων συμβολαίων και των ΠΑΕ και ΚΑΕ γενικότερα.
- Κατάργηση των ήδη υπαρχόντων χρεών κάθε ανώνυμης εταιρίας αθλητισμού.
- Φοροαπαλλαγή για κάθε εκατομμύριο ευρώ που βάζουν οι επιχειρηματίες στις ομάδες μας.
- Συνεισφορά της Πολιτείας σε ποσοστό 50% για να πραγματοποιούνται μεγάλες μεταγραφές.
- Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών ομάδων, ώστε να μπορούν να ανταγωνίζονται κλαμπ από χώρες εφάμιλλες σε πληθυσμό και οικονομική δύναμη, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Αγγλία.

- Ως οπαδοί απαιτούμε να αναλάβουμε εμείς κάθε οικονομική επιβάρυνση προκειμένου οι αθλητές μας να σκέφτονται απερίσκεπτα πώς να κλωτσάνε ή να πετάνε τη μπάλα και να μην ασχολούνται με ανούσια θέματα όπως οι φόροι. Παραπάνω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αρκεί να μην φορολογηθούν οι εκατομμυριούχοι παράγοντες και αθλητές που μας γεμίζουν με περηφάνεια για να ξεχνάμε την κατάντια μας.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ:
Πορεία από την Εκάλη και το Κεφαλάρι στο Υπουργείο Οικονομικών. Η πορεία θα γίνει με τη μορφή κονβόι τζιπ. Θα υπάρξει φυσικά διευκόλυνση από την τροχαία.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

2 comments:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ReplyDelete
 2. Moυ αρέσει ο τίτλος του μπλογκ σας. Προς το παρών πάντως και χωρίς να θέλω να φανώ ακατάδεκτος, λέω να συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα τόσο καιρό σ'αυτό εδώ το μπλογκ: να γράφω ό,τι μου κατεβαίνει. Η λογοκρισία δε θα έλεγα ότι ήταν από τα προβλήματά μου. Ούτε καν η αυτολογοκρισία. Ούτε κι εγώ ο ίδιος δε μπορώ να με σταματήσω.

  ReplyDelete